+36 30 743 6287, +36 30 445 5711 info@rezedaresort.hu

Szolgáltatásaink

Kenu

A Rezeda Resort három indiánkenuval várja kedves vendégeit. Kettő négyszemélyes és egy háromszemélyes kenuval lehet Dunát meghódítani. A kenuk rendkívül biztonságosak, nem borulnak, tartozik hozzájuk mentőmellény is. Térítés ellenében, előzetes foglalást követően vehetőek igénybe: 3000.- Ft/nap.

Wellness Fürdődézsa

Kitűnő választás a lazuláshoz. A 38 °C-ra felfűtött dézsánkban hallható a ropogó tűz, amely egy különleges hangulatot teremt. Két-három óra eltöltését szinte észre sem veszi benne az ember. A speciális fürdősók pedig a testünk kényeztetéséről gondoskodnak. Használata térítés ellenében, előzetes foglalást követően lehetséges: 9.500.- Ft/alkalom.

A fürdődézsa használata előzetes bejelentkezést igényel.

Bográcsozás

Ha megéheztünk, csak a kert végében kell tüzet raknunk a kijelölt tűzrakó helyen, és máris készülhet a finom bogrács gulyás, vagy egy kis sült szalonna. A bográcsozás igénybevételéhez a fa a hátsó kertben lévő fatárolóban van összepakolva ládákba. A ládák ára: 1500.- Ft/db.

Csapatépítés cégeknek, családoknak

Játékos feladatok kicsiknek és nagyoknak. Nálunk mindenki megtalálja a szórakozását. Hogy a nyaralás igazi élménnyé váljon, böngésszen a csapatépítő játékok közül. Lehet kincset keresni többféleképpen, sárkányhajózni, trabanton szállni,  de ügyességünket és logikánkat is próbára tehetjük a nem mindennapi játékok során. Részletes leírások és árak az alábbi linkre kattintva:

Rezeda Resort kiemelt csapatépítő programajánlatok

Szauna:

Tökéletes ellazulás, méregtelenítés. Hat fő kényelmes pihenését biztosító finn szauna a hőség szerelmeseinek, különféle szaunaolajokkal. A szaunában elérhető a sóterápia is, melyről a látványnak sem utolsó színes himalája sókockák gondoskodnak. Allergia, asztma, nátha és egyéb légúti megbetegedések kiegészítő kezelésére. A szauna használatának ára 3.000.- Ft/óra, mely a szauna bérlését jelenti, tehát a bérleti idő alatt más nem használhatja a helyiséget. A bérleti díj független a használó személyek számától.

A szauna használata előzetes bejelentkezést igényel.