Projekt

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg

A Kedvezményezett neve: Rezeda Resort Korlátolt Felelősségű Társaság

A támogatott projekt címe: Rezeda Resort Panzió Fejlesztése

Pályázat azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2017-00134

A szerződött támogatás összege: 28 220 725 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 70%

A támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:

Beruházásunk a Szigetmonostoron üzemelő Rezeda utca 25. és 27. szám alatt elhelyezkedő panziónk fejlesztésére és korszerűsítésére irányult.

A panzió 27. szám alatti felső szintjén található lakosztályt kettéválasztottuk, melynek köszönhetően a kapacitást nem bővítettük, viszont a magasabb színvonalú az igényekhez jobban igazodó szolgáltatást tudunk elérni a korszerűsítésnek köszönhetően.

A 25. szám alatti épületben felső szinten egy lakosztályt és egy szobát, így bővült a kapacitásunk is. Az 25. és 27. szám alatt eddig meglévő 7 szoba helyett már 9 szobával üzemelünk és a 15 férőhelyünk pedig 20 férőhelyre bővült, a földszinten elhelyezkedő szobák akadálymentesítése is megtörtént.

A pályázat révén további szolgáltatásokat, így egy pihenőként funkcionáló télikertet, kerékpárparkot, játszóteret, illetve reggeliztető helységet és konyhát, valamint wellness-részleget jacuzzival alakítottunk ki.

A beruházás során energiatakarékos és innovatív technológiák kerültek kialakításra. A tető megfelelő hőszigeteléssel lett ellátva. A régi nem megfelelően hőszigetelt nyílászárókat, új hőszigetelt nyílászárókra cseréltük, az épületben lévő fűtés-, hűtés rendszer korszerűsítése is megtörtént, így a panzió energiahatékonyabban fog működni a továbbiakban. Ezeket a munkálatokat követte a belső gépészeti munkák és az asztalos munkák kivitelezése.  A homlokzat festése és a kültéri felújítási munkák zárták a projektet.

Az építési beruházások mellett tárgyi eszközök beszerzését is megvalósítottuk a pályázat során, ezek az eszközök hozzájárulnak a szolgáltatás színvonalának emeléséhez, valamint az új szolgáltatások kialakításához, mint a sport-és aktívturizmus, valamint családbarát szolgáltatások.

Az építési és eszközbeszerzés mellett egy vendéglátóipari szoftvert is beszereztünk, mely nagyban megkönnyíti a Panzió további ügyviteli menetét.

Megvalósult projektünk hatására a kapacitáskihasználtság javult, immáron már elérhető magasabb színvonalú szolgáltatás a térségben.

A támogatott projekt befejezési dátuma: 2020.12.14.