Bográcsozás

Ha megéheztünk, csak a kert végében kell tüzet raknunk a kijelölt tűzrakó helyen, és máris készülhet a finom bogrács gulyás, vagy egy kis sült szalonna. A bográcsozás igénybevételéhez a fa a hátsó kertben lévő fatárolóban van összepakolva ládákba. A ládák ára: 1500.- Ft/db.

Csapatépítés cégeknek, családoknak

Játékos feladatok kicsiknek és nagyoknak. Nálunk mindenki megtalálja a szórakozását. Hogy a nyaralás igazi élménnyé váljon, böngésszen a csapatépítő játékok közül. Lehet kincset keresni többféleképpen, sárkányhajózni, trabanton szállni,  de ügyességünket és logikánkat is próbára tehetjük a nem mindennapi játékok során. Részletes leírások és árak az alábbi linkre kattintva:

Rezeda Resort kiemelt csapatépítő programajánlatok

Szauna:

Tökéletes ellazulás, méregtelenítés. Hat fő kényelmes pihenését biztosító finn szauna a hőség szerelmeseinek, különféle szaunaolajokkal. A szaunában elérhető a sóterápia is, melyről a látványnak sem utolsó színes himalája sókockák gondoskodnak. Allergia, asztma, nátha és egyéb légúti megbetegedések kiegészítő kezelésére. A szauna használatának ára 3.000.- Ft/óra, mely a szauna bérlését jelenti, tehát a bérleti idő alatt más nem használhatja a helyiséget. A bérleti díj független a használó személyek számától.

A szauna használata előzetes bejelentkezést igényel.