Rólunk

Szállásunk remek választás családok, baráti társaságok és akár cégek számára is. Változatos programok kialakításra van lehetőség a szigeten és annak környékén is.

„Oly távol vagy tőlem, és mégis közel” – ahogy az István király dalszövege is szól. Ez teljesen helytálló a Rezeda Resortra nézve, hiszen 15 km sokaknak nagy távolság, azonban véleményem szerint azért, hogy egy kis nyugalomra leljünk, egyáltalán nem nagy távolság.

A Rezeda Resort korábban egy családi ház funkcióját töltötte be, de mára teljesen átalakult. A ház maga emeletes, és az emeleten egy tágas terasz található, amely a Perzselő Afrika nevű lakosztályhoz tartozik.
Itt kényelmesen elfér egy baráti társaság is, vagy egy nagyobb család. A lakosztály három külön szobában, nyolc fő kényelmes elhelyezését biztosítja, akik a teraszon nemcsak pihenhetnek, de egy kellemes estén még grillezni is tudnak a beépített teraszgrillen.

Rezeda Resort panzió Rezeda Resort panzió Rezeda Resort panzió

A Rezeda Resort földszintjén további két lakosztály helyezkedik el, melyek a Szendergő Dió és a Hajnali Áhitat nevet kapták. Míg a Perzselő Afrika saját konyhával, addig a másik két lakosztály közös konyhával és ebédlővel rendelkezik. A Szendergő Dióban négy fő tudja kellemes pihenését tölteni, a Hajnali Áhitatban pedig két fő.

Célunk, hogy aki ellátogat hozzánk igazán a természet közelében érezze magát. A madarak csicsergése, a kertünk virágai és a tó csobogása igazi nyugalmat árasztanak.
A Resort belső kialakítása során is figyelembe vettük, hogy a lehető legtöbb természetes anyag, így fa és kő vegye körül az ideérezőket.  A harmonikus légkör biztosítja, hogy a pihenés valódi élmény legyen. Észre sem vesszük, és egy másik világba toppanunk, ahol minden nyugodt, letisztult és elegáns.

Lehetőség van a lelkünk kényeztetése mellett testünk kényeztetésére is, ugyanis a panzió területén egy fűthető wellness fürdődézsa, különféle lazító fürdősókkal várja a relaxálni vágyókat. Amennyiben ez nem volna elég, előre egyeztetett időpontban lehetőség van akár egy frissítő, vagy egy ellazító masszázsra is.

A napközbeni pihenés helyett, aki egy közeli kalandra vágyik, annak szíves figyelmébe ajánljuk a panzió biztonságos indiánkenuit, amelyeken a Dunán szerezhetnek felejthetetlen élményeket.

Szállásunk csak arra vár, hogy kipróbálja. A maradás garantált!!!
Töltse idejét kellemesen!